torstai 6. huhtikuuta 2017

Work Work Work

MOikka moi !

Joten olen töissä China UK Gateway:ssä ja se on ihan lemppari työ paikka jossa olen koskaan ollut! Kaikista parasta tässä työpaikassa on ilmapiiri ja kuinka kaikki työntekijät on vaan niin mukavia ja ystävällisiä. 
China UK Gateway eli Walkite on pieni osa isoa opetus organisaatiota kiinassa ja he järjestävät kaksi kertaa vuodessa matkoja kiinalaisille opiskelijoilla tulla tutustumaan viikoksi englantilaiseen kouluun ja toisena viikkona kiertämään englantia tai vain Lontoota. Samalla voimme järjestää brittiläisille koululle kumppanuutta,  jonka kautta he voivat matkustaa kiinaan tutustumaan heidän kouluihin ja kaupunkeihin. 

Mutta työ itessään on mukavaa ja on ihana tietää, että työtä tehdessä sillä on tarkoitus auttaa kiinalaisia lapsia saamaan kokemusta maailmasta ja edistää globaalisaatiota. 
Työ tehtävät ei ole ollut kummoisia mutta hyvässä ilmassa se on niin mukavaa ihan sama mitä tekee. Tähän asti töissä olen kirjoittanut ohjeita Lontoossa liikkumiseen, kirjoittanut profiileja britti- kouluista, joissa nämä kiinalaiset lapset tulevat kesällä vierailemaan ja olen etsinyt hotelleja lapsille etelä- ja pohjois englannista. 
Ihana tietää et kerkeen vielä menee oppilaiden kanssa huhtikuun lopussa tutustumaan brittiläisiin kouluihin ja kiertämään Lontoota. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti