keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Ensimmäistä kertaa

Iltaa  ja Tervetulloo

Lauantai 25.3
Ekat päivät on vierähtäny niin nopeasti Lontoon maisemissa että ei ole huomannu ajan kulua sitten ollenkaan. Oikeastaan kaikki isoimmat kohteetkin käytiin jo siskon kanssa katsomassa jossei sisältä niin ainakin ulkoa.
Saapumis päivänä, Lauantaina 25.3, tultiin pitkä matka Poplarille asti metrolla ja hyvin löydettii asunnolle ja mulla on ihan mahtava isäntä. Samantien pistettiin kamppeita päälle ja lähettiin kohti Camden Townia, jossa vietettiin loppu päivä shoppailessa ja maisemia ihmetellessä. Oli tullut käveltyä noin 11 kilsaa ni hyvin väsytti.

Sunnuntai 26.3
Herättiin aikasin aamulla noin 5.30 paikallista aikaa ja vietettiin pitkä tovi somessa. Heti kun saatiin ittemme valmiiksi lähettiin keskustaan pyörimään Tower of Londonilla, jossa syötiin aamupala. Käveltiin sieltä Tower bridgeltä Waterloolle ja sieltä käveltiin vielä  London eye:lle ja matkalla käytiin The London Dungeon:ssa. Muutaman kerran kiljaisin, mutta siskoni oli peloissaan pitämässä kädestä koko matkan. Seuraavaksi otettiin paljon kuvia parlamentti talosta ja kiirehdettiin Baker Streetille katsomaan Sherlock Holmesin kotia. Siitä vielä pikaisesti takaisin London eye:n luona olevaan Sherk Adventure:en. Seikkailun jälkeen lähdimme Piccadilly cirkukselle, joka on valitettavasti remontissa, mutta syötiin Planet Hollywoodissa hyvät hampparit. Vielä löyty pitkän matkan jälkeen meistä energiaa, niin päätimme lähteä kävelemään jonnekkin suuntaan katselemaan maisemia ja päädymme ihan vahingossa Chinatown:iin, joka oli todella nätti. Asunnolle päästessä olisimme voineet vain hypätä sängylle ja nukahtaa siihen. Yksi ikimuistoisimmista ja parhaimmista päivistä mitä olen viettänyt siskoni kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti