lauantai 22. huhtikuuta 2017

Pääsiäinen Lontoossa!

Heippa taas!
Kolmas työ viikko Lontoossa ohi ja perjantai oli Good Friday mikä tarkoitti vapaa päivää!

Perjantaina 14.4
Laiska aamu ja netflix vei aikaa,  mut viimein pääsin liikkeelle ja menin Natural History museum:iin. Matkalla museoon ostin aamupalaa ja kahvin ja vetäsin ne siinä jonottaessa museoon (joka oli ainakin 40 minuuttia). Museo oli todella mielenkiintoinen ja siellä oppi näki kauheasti kaikkea uutta. Ehkäpä mielenkiintoisin alue oli ihmisen evoluutio ja historia, jossa oli näytillä oikeita luita noin 20 000 vuoden takaa. Toinen todella hieno ja mielenkiintoinen alue oli maapallon elämän kehitys ja historia, jossa oli esillä veistetty tyrannosaurus rex:in kallo.
Museosta kävelin Hyde parkin ja Green parkin läpi Piccadelly cirkukselle ja siitä metrolla takaisin kämpille.

 


Lauantai 15.4
Aamu meni netflix:in ääressä, mutta iltapäivällä lähettiin toisten suomalaisten opiskelijoiden kanssa Westfieldin ostoskeskukseen Sheperds Bushiin ja siellä vietettiin koko päivä shoppaillen ja syöden.


Sunnuntai 16.4
Oli niin laiska fiilis, koko päivän katoin vaan netflixiä ja kävin nopeasti keskustassa hakemassa ruokaa ja leivonnaisia.

Maanantai 17.4
Aamulla heräsin hieman aikasemmin ja kävin kahvilla kämppikseni kanssa ja lähdin siitä suoraan kohti British museumia. Se oli niin upea museo ja sinne haluan mennä vielä uudestaan. Kaikista hienointa museossa oli sen iso kirja -kokoelma ja kirjasto. Museossa vierähtikin muutama tunti ja lopuksi ostin sieltä itsellekkin kirjan nimeltä How to think like Sherlock. Illaksi menin takaisin asunnolle ja päätin vielä käydä ostamassa pääsiäismunan itselleni Tescosta.

 

Vasen on kuva British museum:in löytäjästä ja historiallisten esineiden keräilijästä Hans Sloane. Oikealla näkyy pieni osa kirja -kokoelmasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti